O nama

Kompanija SAFE SYSTEM d.o.o. nastala je 2011. godine. U početku bila je poznata po integrisanju sistema zaštite i video nadzora a današnji oblik  dobila 2013. godine, kada prelazi u vlasništvo Miodraga Miloševića, i kao takva počinje da distribuira brendove najviših kvalitativnih i dizajneskih standarda u opremanju enterijera.

Klijenti u fokusu

Dizajnerska, tehnička i projektna rešenja koja kompanija SAFE SYSTEM d.o.o. danas pruža nisu univerzalne prirode, već su pažljivo prilagođena konkretnim potrebama poslovnih parntera i investitora koji će ih u praksi koristiti.

Jedini način da se postigne traženi nivo interakcije sa potrebama klijenta leži u konstantnoj, otvorenoj i transparentnoj komunikaciji. Naš posao je da zahteve svojih klijenata prevedemo  u finalna  jedinstvena rešenja upravo za njih.

Samo se rezultati broje

SAFE SYSTEM d.o.o.  u dogovoru sa klijentom deli svaki projekat na faze koje imaju jasno definisane ciljeve, rokove i rezultate.

Ovaj koncept stimuliše efikasnost same kompanije, a klijentima daje dodatnu prednost olakšanog planiranja finasijskih sredstava. Takođe, usluge analize postojećeg stanja i pripreme predloga za izradu projekata su besplatne.

Vaš,

SAFE SYSTEM d.o.o.

Call Now Button